Forum Simms Gloria Strona Główna Simms Gloria
Gloria Simms

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Podwójny nagrobek dla rodziców - jak to zaplanować

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Simms Gloria Strona Główna -> naldoportcur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fanatyczna223

PostWysłany: Pon Lip 27, 2026 08:04    Temat postu: Podwójny nagrobek dla rodziców - jak to zaplanować Odpowiedz z cytatem

Mama jest już w podeszłym wieku i powiedziała mi wprost, że chciałaby leżeć obok taty, który odszedł rok temu. Poprosiła mnie, żebyśmy z rodzeństwem zaplanowali wspólny nagrobek już teraz, żeby potem nie było pośpiechu i stresu.

Szukałam inspiracji i przykładów w internecie, trafiłam na https://phugranit.pl/galeria_grobowcow/ i przejrzałam całą galerię projektów. Widziałam tam kilka przykładów nagrobków podwójnych, gdzie jedno pole jest już wypełnione, a drugie czeka. To trochę trudne emocjonalnie, ale dobrze wiedzieć, że takie rozwiązania istnieją i są wykonywane.

Nie wiem, jak technicznie wygląda takie zamówienie - czy robi się od razu pełny nagrobek z dwoma tablicami, czy można to jakoś rozłożyć. Zastanawiam się też, czy cena mocno rośnie przy takim podwójnym projekcie.

Czy ktoś z was zamawiał coś podobnego i może powiedzieć, jak to wygląda od strony praktycznej?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Lip 27, 2026 08:04    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Simms Gloria Strona Główna -> naldoportcur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: